Ingrediente
600 g cartofi, 200 g ceapa, 80 g patrunjel (radacina), 200 g rosii, 30 g frunze de patrunjel, 1 g piper, 60 ml ulei, 1 l bors, 100 g morcovi, 80 g pastarnac, 30 g leustean, 30 g sare, 2 oua
Cum se face
Se curata, se spala si se da prin razatoare zarzavatul, care, impreuna cu ceapa tocata marunt, se caleste in uleiul bine incins. Se adauga 1,5 l de apa clocotita cu sare. Se lasa la clocot mic pana cand zarzavatul este bine patruns. Se adauga cartofii curatati si taiati sferturi, borsul fiert separat si feliile de rosii curatate de pielite si samburi. Se lasa la foc bland 20 de minute si se potriveste de sare si piper. Se drege cu ouale batute si se serveste cu verdeata tocata marunt deasupra.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu