gustosro

luni, 15 august 2011

Ficatei de pasare in sos

Ingrediente
Zeama de la o lamaie, 10-12 ficatei, 2 catei de usturoi, 3-4 linguri cu apa, patrunjel verde tocat, 3 linguri ulei, 1 lingura pesmet, 100 g unt, 10 ciuperci

Cum se face
Se rumenesc ficateii in unt, se scot si se pun pe o farfurie, deasupra unei cratite cu apa fierbinte, pentru a se mentine calzi.
Se prepara sosul: zeama de la o lamaie se freaca bine cu 3 linguri de ulei, se adauga usturoiul taiat subtire, patrunjel verde tocat, ciupercile care au fost inabusite in unt, ficateii, apoi se adauga 4 linguri cu apa si se lasa sa fiarba impreuna pana scade apa.
Se servesc calzi.

Pofta buna!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate