gustosro

sâmbătă, 20 august 2011

Carne de porc cu varza dulce

Ingrediente
3/4 kg carne, 1 varza dulce, 1 lingura pasta de rosii, 5-6 boabe de piper, sare, 1 ceasca bors, ulei, 1 foaie dafin, patrunjel verde tocat

Cum se face
Se taie carnea bucatele si se pune intr-o cratita cu 3-4 linguri de ulei fierbinte, se acopera si se prajeste usor pe foc, intorcand bucatile sa se prajeasca uniform pe toate partile.
Varza se curata de frunzele vestede, se taie in doua, se opareste, se scurge si se taie subtire ca taiteii. Se pune varza in cratita cu carne, se adauga apa, patrunjel verde tocat, borsul fierbinte, pasta de rosii diluata, 2 linguri ulei, boabe de piper, foaia de dafin, sare si se lasa sa fiarba acoperita pana scade bine, la cuptor.
Se serveste calda.

Pofta buna!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate