gustosro

vineri, 12 august 2011

Ciorba de carne de porc 2

Ingrediente
1/2 kg carne de porc, 1-2 oase, 1-2 cepe, 2 morcovi, 1 pastarnac, 1 radacina de patrunjel, o cescuta orez, 1 si jumatate apa, 2 oua, 1/2 lamaie

Cum se face
Se sparg oasele si se pun la fiert cu apa rece.
Se spala carnea, se taie in bucati potrivite pentru patru persoane si se aseaza intr-o oala cu apa la foc. Cand clocoteste, se inlatura spuma si se adauga zarzavatul curatat, spalat si trecut prin razatoare. Se lasa sa fiarba in oala acoperita. Cand carnea este aproape fiarta, se adauga orezul spalat. Se lasa sa mai fiarba 10-15 minute impreuna si se potriveste de sare si acreala. Se bate cu ou si se presara cu marar si patrunjel tocate marunt.

Pofta buna!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate