gustosro

duminică, 3 aprilie 2011

Omleta taraneasca

Ingrediente
6 oua, 2 linguri de apa, 1 bucata carnat de porc afumat (sau mai putin de 1 carnat), 2 cepe verzi, 1 lingura de unt, o jumatate ardei rosu sau verde, 2 fire de patrunjel

Cum se face
Se prajeste carnatul in untul topit, intr-o tigaie mai mare. Se adauga ceapa tocata si se amesteca mereu timp de 2-3 minute. Apoi se pun ouale batute si amestecate cu apa, sare, piper si patrunjel tocat. Se lasa omleta in tigaie la foc mic si se mai scutura din cand in cand. Se intoarce toata omleta cu o paleta sa se prajeasca si pe partea cealalta. Cand este gata, se pune pe o farfurie plata si se decoreaza cu patrunjel, feliute subtiri de ardei rosu sau verde si/sau felii de rosii.

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate