gustosro

luni, 11 iulie 2011

Omleta cu carne

Ingrediente
2 oua, 50 g carne tocata, 30 g ceapa, 10 g verdeata tocata marunt (marar si patrunjel), 3 g piper, 5 g sare, 10 g smantana, 50 g unt

Cum se face
Carnea tocata si ceapa taiata foarte marunt se calesc in jumatate din cantitatea de unt, picurand cate putina apa. Cand carnea s-a inmuiat, se amesteca verdeturile tocate si piperul. Compozitia astfel obtinuta se lasa la cald.
Separat, din oua, smantana si sare, se face o omleta care se coace in untul ramas, avand grija sa se intoarca pe ambele fete fara sa se faramiteze. Cand omleta este gata, se pune pe o farfurie, peste ea se toarna compozitia de carne si se impatureste in doua.
Se serveste cu garnitura de cartofi prajiti si cu salata verde sau castraveciori acri.

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate