gustosro

miercuri, 6 iulie 2011

Ghiveci de legume 2

Ingrediente
150 g ceapa, 150 g vinete, 300 g cartofi, 150 g fasole verde, 150 g dovlecei, 150 g gulii, 1 g piper, 150 ml ulei, 150 g morcovi, 150 g conopida, 150 g mazare, 150 g pastarnac, 150 g telina, 600 g rosii, 25 g sare, 20 g patrunjel (frunze)

Cum se face
Se inabusa ceapa in uleiul bine incins, dupa care se adauga legumele taiate in mod potrivit. Se pune putina apa si se lasa la fiert in clocot mic 20 de minute. Se adauga rosiile curatate de pielite si seminte si taiate felii, sarea si piperul dupa gust. Se da la cuptor 20 de minute si se serveste cald sau rece, cu patrunjel verde tocat marunt.

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate