gustosro

marți, 30 noiembrie 2010

Friptura de porc inabusita cu cidru

Timp de preparare: 35 minute
Cantitate: 2 portii

Ingrediente
o bucatica de unt
2 antricoate de porc
4 felii subtiri de bacon afumat, taiat in bucati
2 morcovi, taiati rondele
2 cartofi, taiati cuburi
1/2 nap, taiat bucati
1/4 varza, taiata in bucati mici
1 frunza dafin
100 ml de cidru irlandez
100 ml de supa de pui

Cum se face
Intr-o tigaie de teflon incinsa se topeste untul pana incepe sa sfaraie, apoi se prajesc antricoatele de porc timp de 2-3 minute, pe ambele parti, pana se rumenesc.
Se indeparteaza din tigaie, unde se pun baconul, morcovul, cartofii, napul si se calesc usor pana prind culoare. Se adauga si varza, se aseaza antricoatele deasupra, se pune frunza de dafin, apoi se toarna cidrul si supa. Se acopera tigaia si se lasa sa fiarba timp de 20 de minute pana ce carnea devine frageda si legumele se inmoaie. Continutul se aseaza frumos pe farfurie cu ajutorul unei spatule.

Pofta buna!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate