gustosro

marți, 30 noiembrie 2010

Pui marocan

Timp de preparare: 45 minute
Cantitate: 4 portii

Ingrediente
4 bucati de piept de pui taiate in bucatele
85 g prune uscate taiate
2 lingurite de paprika
3 lingurite de scortisoara macinata
2 conserve de 400 g de rosii taiate cu masline si usturoi
1 lingura de patrunjel taiat fin, plus extra la servire

Cum se face
Se incinge o tigaie mare de teflon si se caleste bine carnea de pui in o lingurita de ulei de masline. Se presara condimentele si se mai lasa 1 minut sa se contopeasca aromele.

2. Se adauga rosiile, prunele uscate si o mana de frunze de coriandru. Se fierb 20 de minute pana ce puiul devine fraged, iar la servire se mai presara cateva frunze de coriandru.
Sfat: Pentru a potenta intensitatea condimentelor se adauga putin chili uscat odata cu rosiile.

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate