Timp si preparare: 20 min
Cantitate: 2 portii
Ingrediente
2 manunchiuri de taitei dintr-un pachet de 375 g
1 lingurita de ulei de floarea soarelui
2 bucati de piept de pui taiat in fasii
3 morcovi mari, taiati pe lung
2 linguri de miere
zeama a doua lamai
3 linguri de seminte de susan, prajite
o legatura de coriandru taiat marunt
Cum se face
1. Se fierb taiteii conform instructiunilor de pe ambalaj, apoi se scurg bine. Intre timp se incinge uleiul, se adauga puiul si se prajeste timp de cateva minute.
Se adauga morcovul si se mai lasa 4 minute pana ce puiul este prajit bine.
2. Se adauga rapid mierea si zeama de lamaie, se lasa 30 de secunde, apoi se adauga semintele de susan si taiteii fierti. Este mai simplu sa folositi niste clesti in stadiul acesta pentru a amesteca ingredientele.
Inainte de servire se incalzeste putin si se presara coriandru.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu