gustosro

miercuri, 11 mai 2011

Salata cu branza si peste

Ingrediente
200 g peste sarat (hamsii, chilca etc.), 30 g patrunjel (frunze), 400 g salata verde, 150 g rosii, 15 g sare, 40 ml otet, 1 g cimbru, 300 g branza, 150 g ridichi, 2 g piper, 80 ml ulei, 30 g marar, 50 g ceapa verde, 100 ml lapte

Cum se face
Se curata pestele si se desareaza in apa si apoi in lapte. Se taie potrivit salata, ridichile in forma de rondele, rosiile la fel si se toaca patrunjelul. Se amesteca bine cu pestele si cu sosul format din ulei, otet, cimbru, piper, sare si mararul tocat. Se serveste pe platou cu bucatele de branza si ceapa taiata in cercuri deasupra, iar imprejur foi de salata verde.

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate