gustosro

marți, 30 noiembrie 2010

Cotlet de miel cu linte si salata feta

Timp de preparare: 20 minute
Cantitate: 4 portii

Ingrediente
300 g mazare congelata
2 conserve de 410 g de linte verde, clatita si scursa bine
4 linguri otet de vin
2 linguri de zahar brun
1 legatura mica de menta, taiata marunt
1 pachet de 200 g de branza feta degresata, taiata in cuburi
8 cotlete de miel
1 lingurita de ulei de msaline

Cum se face
1.Se fierbe mazarea in apa clocotita timp de 3-4 minute, pana se inmoaie, apoi se scurge. Se amesteca cu lintea, otetul, zaharul, menta si branza feta si se amesteca bine.

2. In pasul urmator se incalzeste o tigaie de teflon, se ung cotletele cu putin ulei si se presara sare si piper. Se prajesc in tigaia incinsa timp de 4 minute pe fiecare parte pana se rumenesc iar interiorul devine rozaliu. Se pune salata in patru boluri si se servesc doua cotlete pentru fiecare portie.
Pofta buna!

Sursa: Good Food

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate